chevroletcamaro.cz

Unleashed Fuel Only

Reinkarnace interiéru X - Komu se nelení, tomu se velbloudí

Asi tak před rokem, když se Camaro odebralo do fitness centra, jsem vyjmul poslední části interiéru napadené modrochlupatou bestií s tím, že se o ně v mezičase postarám.

This is just ugly

This is just ugly

This is just ugly

První přišly na řadu plasty - protentokrát v létě jsem si zopakoval toluen párty při odstraňování zbytků té nalepené příšernosti. Sexy kobereček ze stropnice šlo naštěstí strhnout celkem snadno. Stropnice samotná vypadala vcelku obstojně a nebylo zapotřebí žádných velkých oprav. Pouze jsem z druhé strany zalepil díry a vybouleniny papírovou lepící páskou a celé to zakonzervoval penetrací na dřevo (takový český tuning). Jenomže lidská lenost je strašná věc a tak se k přečalounění stropnice dostalo až před měsícem (tedy po roce od sundání, hups). Přišlo mi, že je nesmysl koupit originální koženku v Americe, navíc je taková ošklivá, děrovaná a připomíná koženkové potahy volantu z časů hluboké totality. Proto jsem uříznul kousíček jiné ze zadního plata nad kufrem a s tímto vzorkem naběhl do čalounických potřeb v Praze na Palmovce. Tam na mě čekala vcelku podobná, o chloupek světlejší kožka, 140x150cm za jářku 200 Kč. Řekl bych, oproti objednávce originálního oškliváka vcelku bezkonkurenční cena. S nalepením mi pomohl místní čalouník, taky za drobných pár peněz.

Jistě jste si nemohli nevšimnout i nového světélka určeného k instalaci na stropnici. Ono, myslím, stačilo se podívat na první obrázek v tomto článku a snad bylo jasno, že tohle tam prostě zůstat nemůže. No a pak stačil kousíček jednoho sobotního odpoledne, jedny pomocné ručky a šlo to tam jak po sádle.

Hnedle vyjdou další 2 články, jejich obsah je také poměrně zajímavý, stay tuned!

Přidat komentář

Loading